Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: L2utils for gracia?  (Read 3798 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
valandril
Sr. Member
****

Karma: +24/-101
Offline Offline

Posts: 293



View Profile
« on: November 08, 2009, 05:25:11 PM »

Any1 has working l2utils for gracia final? Post link if you can. Thanks in advance  Wink
Logged

Please smite me (gief -)
baho
Hero Member
*****

Karma: +47/-97
Offline Offline

Posts: 864



View Profile
« Reply #1 on: November 08, 2009, 06:02:43 PM »

http://sourceforge.net/projects/lau/
http://lau.sourceforge.net/
Logged

All are mistaken about russians using l2r, explanation is a lot simpler:
americans are fat and never go out, so they have pathetic hand-eye and overall coordination. we do lots of sports (karate in my case) so we are healthy and fit, and that benefits in computer games as well.
KARAAAAAAAAATE
L2utils for gracia?, дата выхода diablo3, сервера для aion
valandril
Sr. Member
****

Karma: +24/-101
Offline Offline

Posts: 293



View Profile
« Reply #2 on: November 08, 2009, 06:15:23 PM »

thanks!
Logged

Please smite me (gief -)
Alkaz
Sr. Member
****

Karma: +13/-80
Offline Offline

Posts: 437


L'Absolution


View Profile
« Reply #3 on: November 08, 2009, 07:01:04 PM »

its not for gracia final
Logged

mk89
Full Member
***

Karma: +2/-9
Offline Offline

Posts: 161


View Profile
« Reply #4 on: November 08, 2009, 08:09:56 PM »

but it should work, i did the colorful msg, but can't make dmg on screen to work :///
Logged
valandril
Sr. Member
****

Karma: +24/-101
Offline Offline

Posts: 293



View Profile
« Reply #5 on: November 08, 2009, 09:41:21 PM »

hmm, after making new colors i cant login, not sure if its my net again or this...


ps.
updated client and now i can login, something wrong with color file then
« Last Edit: November 08, 2009, 09:50:54 PM by valandril » Logged

Please smite me (gief -)
baho
Hero Member
*****

Karma: +47/-97
Offline Offline

Posts: 864



View Profile
« Reply #6 on: November 09, 2009, 01:11:22 AM »

It worked perfectly for me 1,5 months ago when i used it. Maybe now they added some new protection to server that doesn't lets u login if u modify any file in system folder. They should make an exception for that file.
Logged

All are mistaken about russians using l2r, explanation is a lot simpler:
americans are fat and never go out, so they have pathetic hand-eye and overall coordination. we do lots of sports (karate in my case) so we are healthy and fit, and that benefits in computer games as well.
KARAAAAAAAAATE
L2utils for gracia?, дата выхода diablo3, сервера для aion
Alkaz
Sr. Member
****

Karma: +13/-80
Offline Offline

Posts: 437


L'Absolution


View Profile
« Reply #7 on: November 09, 2009, 01:13:49 AM »

Quote
Sniffer's network device is not specified or not valid. Specify valid network device.
Quote
Error parsing npc names file (record number: 9307, offset: 0x49F78)
Possible reasons: wrong chronicle selected, wrong lineage directory set, file is corrupted.

Quote
Error parsing item names file (record number: 2, offset: 0x326117)
Possible reasons: wrong chronicle selected, wrong lineage directory set, file is corrupted.
Quote
Error parsing npc names file (record number: 9307, offset: 0x49F78)
Possible reasons: wrong chronicle selected, wrong lineage directory set, file is corrupted.


Maybe because i'm on w7
Logged

arkheon
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 21


View Profile
« Reply #8 on: August 20, 2012, 04:09:13 PM »

you can patch system and then edit, im not sure if you will be able to run l2 with l2.exe though
Logged
kornez
Full Member
***

Karma: +7/-24
Offline Offline

Posts: 195


View Profile
« Reply #9 on: August 20, 2012, 10:35:41 PM »

#7 on: November 09, 2009, 01:13:49 AM Grin
Logged
arkheon
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 21


View Profile
« Reply #10 on: August 21, 2012, 02:24:06 PM »

#7 on: November 09, 2009, 01:13:49 AM Grin
i got to this topic throught a link somehow, my excuses
Logged
Esp
Newbie
*

Karma: +1/-1
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6



View Profile
« Reply #11 on: October 13, 2012, 08:56:22 PM »

Use L2lige, its better and works on kamael+ chronicles
link: http://www.sendspace.com/file/os61z5
« Last Edit: October 13, 2012, 08:58:01 PM by Esp » Logged

L2utils for gracia?, дата выхода diablo3, сервера для aion
L2utils for gracia?, дата выхода diablo3, сервера для aion
Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to: