Useful topic
Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: Trade bot disconecting all the time  (Read 1970 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
m1ks
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 38


View Profile
« on: December 01, 2015, 04:25:25 PM »

I am the only one with this problem? It is disconecting every 2 minutes. Any solution?
Logged
smn
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +919/-71
Offline Offline

Posts: 1090


View Profile
« Reply #1 on: December 01, 2015, 06:02:56 PM »

I am the only one with this problem? It is disconecting every 2 minutes. Any solution?

When did this problem start occurring?
Logged

Poissie
Hero Member
*****

Karma: +637/-144
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1143


View Profile
« Reply #2 on: December 01, 2015, 07:14:36 PM »

Try to change browser or update your version of Silverlight.
Logged

m1ks
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 38


View Profile
« Reply #3 on: December 01, 2015, 07:24:37 PM »

I moved to another flat, new internet, but problem is that I am all the time online in the game, just shops are dc-ing all the time. There is a limit how many I can have?
Logged
smn
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +919/-71
Offline Offline

Posts: 1090


View Profile
« Reply #4 on: December 01, 2015, 11:12:26 PM »

I moved to another flat, new internet, but problem is that I am all the time online in the game, just shops are dc-ing all the time. There is a limit how many I can have?

There shouldn't be a limit as to how many trade bots you can log at a time. Did you have the problem before? Have you tried different browsers?
Logged

m1ks
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 38


View Profile
« Reply #5 on: December 02, 2015, 01:30:24 AM »

I tried different browsers, also another computer(on same net). Before I didn't have these problems but here is like 10x faster internet, not sure what is the problem. It is 100/100 Mbit/sec. L2 is working okay, just shops are dcing all the time.
Logged
assamite
Member Verifed
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 5


View Profile
« Reply #6 on: December 02, 2015, 03:11:34 AM »

i have the same ptoblem, the shops lag like hell and dc all the time, from bot trades it looks like everything is ok but in game they are gone.
Havent changed anything with my prowser hardware or software and this started like 2 days ago.
Logged
smn
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +919/-71
Offline Offline

Posts: 1090


View Profile
« Reply #7 on: December 02, 2015, 12:02:51 PM »

I tested the trade bot myself, it's true, it did lag a little bit, but I didn't get disconnected.

Please post a ticket to support and explain your issue http://support.rpg-club.com/?language=English
Logged

m1ks
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 38


View Profile
« Reply #8 on: December 02, 2015, 12:25:18 PM »

I did but they have no idea what is the problem.
Logged
assamite
Member Verifed
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 5


View Profile
« Reply #9 on: December 03, 2015, 03:19:29 AM »

It kinda feels like ddos has moved to trade bot proxy or something, maybe testing connection on the thingy thing that trade bots are launched on would give any answers.
Logged
m1ks
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 38


View Profile
« Reply #10 on: December 03, 2015, 04:00:31 PM »

Still the same here. I also tried the desktop version, nothing. dcing all the time but friends are having this normal..  I disconect every 1-2 min because of this
Logged
m1ks
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 38


View Profile
« Reply #11 on: December 03, 2015, 09:40:39 PM »

Any solution to this?

Trade bot disconecting all the time, lineage2 java, lineage server top

Trade bot disconecting all the time, lineage2 java, lineage server top


It is all the time like this on all of them in every browser, any computer, also on desktop version
Logged
m1ks
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 38


View Profile
« Reply #12 on: December 06, 2015, 02:51:38 PM »

Still looking for some advice, I tried deleting all of the antivirus programs, dissabling firewall, restarting modem 100 times almost, spending hours and hours on this.

I tried to flush my dns, to chance the ip but nothing helps..  No reply to the ticket as well, almost a week over already.
Logged
JoscelinVerreuil
Sr. Member
****

Karma: +35/-42
Offline Offline

Posts: 410


View Profile
« Reply #13 on: December 06, 2015, 06:34:53 PM »

did u contact support yet? If no then do it, if yes send me ticket id
Logged

Trade bot disconecting all the time, lineage2 java, lineage server top

Trade bot disconecting all the time, lineage2 java, lineage server top
m1ks
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 38


View Profile
« Reply #14 on: December 06, 2015, 07:49:06 PM »

I did 3 times and no answer. I sent you on private.
Logged
Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to: