Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: Little help!?  (Read 792 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pigskin
Sr. Member
****

Karma: +15/-28
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 403


Things nobody asking for!


View Profile
« on: December 31, 2015, 10:28:42 AM »

How to fix this?
Little help!?, lineage 2 five, exalted 3 lineage 2

p.s. I can start game with system file but cant with updater. btw I dont have any modif files like system.msg etc.
Logged

smn
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +919/-71
Offline Offline

Posts: 1089



View Profile WWW
« Reply #1 on: December 31, 2015, 01:31:23 PM »

1. Does this happen when you start the updater or when you try to update?
2. What version of OS are you running?
3. Have you tried downloading a fresh updater from the rpg-club website?
4. Is it possible your anti-virus software is blocking the updater access to the file?
Logged

Pigskin
Sr. Member
****

Karma: +15/-28
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 403


Things nobody asking for!


View Profile
« Reply #2 on: December 31, 2015, 01:41:20 PM »

1. Does this happen when you start the updater or when you try to update?
when I try to update, I got error at the end (like on 99%)

2. What version of OS are you running?
w7 ultimate

3. Have you tried downloading a fresh updater from the rpg-club website?
yep, doesnt work

4. Is it possible your anti-virus software is blocking the updater access to the file?
I dont think so bcz I dont have any anti-v program on pc

I had rpg folder on (D:) disc and last night I moved it to (C:),  it can be problem?
P.S. Anyway game works when i start it with system file, so its np for me. I just wanted to know wtf is this sh*t Cheesy
« Last Edit: December 31, 2015, 01:42:58 PM by rhcp » Logged

RickGrames
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 2


View Profile
« Reply #3 on: December 31, 2015, 03:00:08 PM »

full check? and click update! maybe works!
Logged
cuthands
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« Reply #4 on: December 31, 2015, 04:42:21 PM »

Run as admin, solved it for me on Windows 10.
Logged
smn
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +919/-71
Offline Offline

Posts: 1089



View Profile WWW
« Reply #5 on: January 02, 2016, 01:03:20 AM »

Try what @cuthands suggested if you haven't already! It is most likely the cause of the problem.
Logged

Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to: