Useful topic
Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: Lag issue. - solved after restart  (Read 1472 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Wilk
Sr. Member
****

Karma: +2/-16
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 339


View Profile
« on: October 22, 2012, 09:30:18 PM »

SOLVED
« Last Edit: October 25, 2012, 09:03:11 PM by Wilk » Logged

Lag issue. - solved after restart, lineage titanium, lineage 3 eternal
Lag issue. - solved after restart, lineage titanium, lineage 3 eternal
MOTHER RUSSIA
Guest
« Reply #1 on: October 22, 2012, 10:32:41 PM »

Have patience until they fix the lag on x3. Your problem will most probably disappear at the same time.
Logged
Wilk
Sr. Member
****

Karma: +2/-16
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 339


View Profile
« Reply #2 on: October 22, 2012, 10:39:49 PM »

If this is connected with 3x issues, then I'm wondering why my problems started before Empire was launched... Huge amount of players in 3x is not explaining my issue. Maybe DDoS attack started before server launch? doesn't sound credibly.
Logged

Lag issue. - solved after restart, lineage titanium, lineage 3 eternal
Lag issue. - solved after restart, lineage titanium, lineage 3 eternal
Benjamin
Member Verifed
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 15


View Profile
« Reply #3 on: October 31, 2012, 12:44:39 AM »

If this is connected with 3x issues, then I'm wondering why my problems started before Empire was launched... Huge amount of players in 3x is not explaining my issue. Maybe DDoS attack started before server launch? doesn't sound credibly.

What does sound credibly at this times?
Logged
Wilk
Sr. Member
****

Karma: +2/-16
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 339


View Profile
« Reply #4 on: November 02, 2012, 01:36:14 AM »

Nothing. xd
BTW yesterday lags started again, but this time proxy program helped.
Logged

Lag issue. - solved after restart, lineage titanium, lineage 3 eternal
Lag issue. - solved after restart, lineage titanium, lineage 3 eternal
Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to: