Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: Tradebot not working  (Read 3609 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
JohnTravolta
Member Plus
**

Karma: +2/-2
Offline Offline

Posts: 82


Ibasi Zmiata


View Profile
« on: November 05, 2012, 03:03:13 AM »

Tradebot (bot.rpg-club.com/gf/) not working, i cant open it via site, site freezing or it redirect back to the earlier site with downloads.

When im trying to open installed copy tradebot on my pc, i got this error:

Tradebot not working, l2 e-global gracia final, l2 interlude iron ore spoil

as i see the code from picture doesnt load, after click ok, on the error i dont see the picture to type for login

Anyone else have problems with tradebot?

Logged
AlphaOne
Member Verifed
*

Karma: +1/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18


α-1


View Profile
« Reply #1 on: November 05, 2012, 06:13:50 AM »

My dwarf is still online on tradebot but he has been online for 48+hours

Cannot log more bots on though. captcha down or something
Logged

Tradebot not working, l2 e-global gracia final, l2 interlude iron ore spoil
JohnTravolta
Member Plus
**

Karma: +2/-2
Offline Offline

Posts: 82


Ibasi Zmiata


View Profile
« Reply #2 on: November 12, 2012, 02:07:42 AM »

Today again same problems, can anyone say how to solve it?
Logged
aLittle
Member Plus
**

Karma: +17/-25
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 88


View Profile
« Reply #3 on: November 13, 2012, 04:29:53 PM »

got same problem
Logged

Tradebot not working, l2 e-global gracia final, l2 interlude iron ore spoil
Tradebot not working, l2 e-global gracia final, l2 interlude iron ore spoil
Hodofca
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 1


View Profile
« Reply #4 on: December 06, 2012, 10:04:45 PM »

Now i've got the same problem. Have do you managed to fix it? Is it on server side? It's strange as i've been using this Trade bot since yesterday and when i woke up in the morning i got "loading error" on my firefox instead. What's more odd is that when i try to load website using my IP i cant even load it. When using proxy it works but even then after i try to log-in it put's me back to login page after 30 sec. Other dwarfs are still using it but i cant. Even using another internet connection it doesnt work for me. Any clues?
Logged
Sardy
Hero Member
*****

Karma: +32/-72
Offline Offline

Posts: 686


View Profile
« Reply #5 on: December 06, 2012, 10:06:04 PM »

Same problem, captcha not showing up.
Logged

Tradebot not working, l2 e-global gracia final, l2 interlude iron ore spoilTradebot not working, l2 e-global gracia final, l2 interlude iron ore spoil
ceburekas
Full Member
***

Karma: +8/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 122



View Profile
« Reply #6 on: December 06, 2012, 10:36:01 PM »

Same problem, captcha not showing up.

same
Logged

Surprise Motherfuker
Tradebot not working, l2 e-global gracia final, l2 interlude iron ore spoil
Tradebot not working, l2 e-global gracia final, l2 interlude iron ore spoil
Bulle
Hero Member
*****

Karma: +453/-545
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1844


Hiii blblblbl


View Profile
« Reply #7 on: December 06, 2012, 10:40:53 PM »

Working fine here
Logged

Eyolis - x30/5/15/3
Tradebot not working, l2 e-global gracia final, l2 interlude iron ore spoil
Sardy
Hero Member
*****

Karma: +32/-72
Offline Offline

Posts: 686


View Profile
« Reply #8 on: December 06, 2012, 11:03:16 PM »

Same problem, captcha not showing up.

Works now.
Logged

Tradebot not working, l2 e-global gracia final, l2 interlude iron ore spoilTradebot not working, l2 e-global gracia final, l2 interlude iron ore spoil
Wilk
Sr. Member
****

Karma: +2/-16
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 341


View Profile
« Reply #9 on: April 18, 2013, 01:22:20 PM »

Trade bot does not work on x3 since few days, or its me only ?  Looking for info.
Logged

Tradebot not working, l2 e-global gracia final, l2 interlude iron ore spoil
Tradebot not working, l2 e-global gracia final, l2 interlude iron ore spoil
Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to: